Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

AD24 – prostor pro vaše videa

Společnost AD24 připravila nové možnosti pro neziskové organizace, soukromé osoby a všechny nekomerční projekty. V roce 2019 ukončila testovací provoz unikátního projektu, který umožňuje komukoliv propagovat ve veřejném prostoru na zapojených digitálních obrazovkách libovolné sdělení nebo reklamu. V roce 2020 bude síť zapojených obrazovek postupně růst a umožní tak zvýšit dosah i zásah zadaných sdělení.
Jeden z cílů AD24 je zvýšit povědomí společnosti o činnosti neziskových organizací a nekomerčních projektů občanů ve svém okolí. Tyto organizace a projekty mohou využít reklamní a komunikační prostor zcela zdarma. Každá zapojená obrazovka má vyhrazen čas právě pro tento účel (minimálně 10 procent). Vyhrazený čas je https://link.ad24.cz/nezisk.

O AD24
AD24 je česká technologická společnost s vizí inovovat distribuci informací a reklamy ve veřejném prostor  Námi vyvinutý software transparentně propojuje obrazovky přímo s inzerenty. Náš vlastní hardware s umělou inteligencí poskytuje zpětnou vazbu pro cílenou reklamu. Prostor na obrazovkách dělíme na reklamu plus další sdělení a prospěšné informace od IZS, radnice, o aktuálním počasí, ztracených dětech a psech plus mnoho dalšího.