Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Nabídka Akademie ČTK neziskovkám

Akademie ČTK nabízí všem účastníkům konference Moderní technologie v nezisku a spolupracovníkům AVPO slevu 20 procent na všechny své kurzy. Slevu lze uplatnit při přihlášení se na kurz, když do poznámky připíšete „Sleva: Konference“. Nabídka platí do konce prázdnin na prezenční i on-line kurzy Akademie ČTK.

V prázdninové nabídce jsou zatím tyto kurzy:

  1. července – Člověk před mikrofonem a kamerou
  2. července – Umění interview
  3. července – Základy fotožurnalistiky s Michalem Doležalem
  4. července – Kurz žurnalistiky
  5. července – Čeština ve veřejném styku

Další kurzy chystáme vypsat na konec srpna, aktualizovanou nabídku můžete sledovat na webové stránce Akademie ČTK www.ctk.cz/akademie-ctk/kurzy/.

Kurz Člověk před mikrofonem a kamerou se koná v Rozhlasové a televizní laboratoři FSV UK (Ovocný trh 3, Praha 1). Studio patří k technicky nejlépe vybaveným učebnám pro mediální tréninky ve střední Evropě. Ze studia také moderátorky řídily vaši konferenci 28.5.

Na kurzu se vám budou věnovat lektoři Akademie ČTK a profíci z FSV UK. Pod jejich vedením se seznámíte s elementárními zásadami chování před kamerou a ověříte si své schopnosti v televizním studiu. Kurz je omezen na pět osob.

Jestliže jste v době koronavirových on-linů zjistili, že máte před kamerou nedostatky, nebo vás to naopak chytlo a chcete se zlepšovat, neváhejte!

Všechny ostatní kurzy se konají v učebně Akademie ČTK v sídle ČTK (Opletalova 5-7, Praha 1). Lektory jsou zkušení agenturní novináři a fotografové.

Více o kurzech, lektorech a přihlášky najdete na webu Akademie www.ctk.cz/akademie-ctk/.

Těšíme se na setkání s Vámi.
Vaše Akademie ČTK
V Praze 18.6.2020