Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Medailonky řečníků konference

Medailonky: 

Co dělat proto, aby aplikace sloužily opravdu jen vám

Na internetu, stejně jako v životě, není nikdy nic zadarmo. Pokud např. používáme nějakou aplikaci, která je „zdarma“ platíme za ní těmi nejcenějšími daty. Daty o nás samotných., v případě aplikací určených ke spolupráci – daty o našich organizacích. Navíc nikdy nemáte jistou, že tato aplikace nebo data a informace nebudou zneužity kyberzločinci.

 

Hana Čepová 

V AVPO ČR věnuje m.j. problematice kybernetické bezpečnosti v neziskových organizacích. 

 

 

Česká spořitelna a.s. 

Sociální bankovnictví poskytuje vzdělávání a poradenství sociálním podnikům a neziskovým organizacím na míru. Podporujeme podnikání se sociálním přesahem.
www.csas.cz/cs/socialni-bankovnictvi 

Ing. Petr Chlupáč

bankovní poradce pro veřejný sektor   

 

 

 

Toxin s.r.o. Monitoring mediálního světa z jedné aplikace

V dnešní době, zahlcené obrovským množstvím dat a faktů, je opravdu náročné se pohybovat a získávat ty informace, které nás zajímají. Monitoring médií může každému ušetřit spoustu času, v reálném čase vybere a doručí jenom informace, které jsou pro nás důležité. https://www.toxin.cz/ 

Ing. Patrik Rusiňák, MBA,  

Vstup na území monitoringu médií osobně považuji za vyvrcholení mého 20ti letého působení ve světě médií. Letité obchodní zkušenosti s tištěnými médií, s internetovými produkty, či obchodní aktivity v rádiu i televizi, mě zákonitě dovedly tam, kde je možné sledovat všechny tyto mediální oblasti pod jednou střechou a v reálném čase, a to mě prostě baví. Volný čas věnuji své blízké rodině, svým 2 dětem a společným zálibám.  

 

 

 

Lamael

Martin Pavlík

Přináší zjednodušení a efektivitu do řízení vašich firem a projektů

 

 

NADAČNÍ FOND POMOCI

Podávají pomocnou ruku obětem agrese, podvodu a iracionální byrokracie. Nadační fond pomoci poskytuje finanční podporu, a to formou přímé pomoci nebo formou crowdfundingových sbírek, kdy se na financování podílí i veřejnost. Dále poskytuje také návaznou službu. https://www.nfpomoci.cz/

Mgr. Čestmír Horký

ředitel Nadačního fondu pomoci, zakladatel platformy znesnáze21 

Na Univerzitě Hradec Králové absolvoval obor sociální práce a sociální politika. Jako ředitel Nadačního fondu pomoci působí od roku 2012. V roce 2020 spolu s Karlem Janečkem spustil dárcovskou platformu znesnáze21. Spoluzaložil a několik let řídil neziskovou společnost Aufori. Dnes v ní působí jako konzultant. 

Podávají pomocnou ruku obětem agrese, podvodu a iracionální byrokracie. Nadační fond pomoci poskytuje finanční podporu, a to formou přímé pomoci nebo formou crowdfundingových sbírek, kdy se na financování podílí i veřejnost. Dále poskytuje také návaznou službu. 

 

SmartEmailing

E-mailing je pro neziskovky skvělým způsobem, jak komunikovat se sponzory, klienty, dobrovolníky i s veřejností. Většina organizací z něj však bohužel nevyužívá maximum. A to je škoda. E-mail marketing může neziskovkám nejen ušetřit čas a zjednodušit práci, ale především budovat vztah s dárci a vydělávat peníze. V našem vstupu projdeme základní oblasti e-mailingu pro neziskovky od A do Z.

Programem vás provedou Markéta Danišová a Kateřina Fišerová ze SmartEmailingu. 

Markéta vede ve SmartEmailingu zákaznickou podporu a mimo to má na starost přes 100 neziskovek, které SmartEmailing využívají.

Katka je ředitelkou SmartEmailingu a současně místopředsedkyní zapsaného spolku The Human potential academy a členkou dozorčí rady nadačního fondu Šťastné Česko. Obě vám velmi rády ochotně předají, co nejvíce ze svých znalostí, aby posunuly fungování vaší organizace dále. 
Podíváme se na to:

          • s kým se vyplatí komunikovat pomocí e-mail marketingu,
          • jak vytvořit jednoduchou šablonu bez kodéra a grafika,
          • jak často posílat newsletter a jak ho vytvořit raz dva,
          • a především si projdeme 5 ukázkových kampaní, které si může každá neziskovka stáhnout, upravit a začít hned používat v rámci automatizace. 

 

Nadace rozvoje občanské společnosti

Nadace rozvoje občanské společnosti jako jedna z nejstabilnějších nadací existuje od roku 1993 a patří mezi nejstarší a největší neziskové organizace v České republice. Dlouhodobým posláním NROS je poskytování pomoci tam, kde je pomoc potřeba. Za dobu své činnosti úspěšně podpořila více než 8 000 projektů částkou přesahující 1,8 miliardy korun. Necháme vás nahlédnout do kuchyně NROS, jak pracuje s automatizací nejen pro přihlášení na kurzy. Popíšeme celý proces automatizace kurzů z pohledu manažera vzdělávání Jana Placáka, ale také z pohledu autora automatizace Jana Paura z Davame.cz. https://www.nros.cz/

Jan Placák

manažer vzdělávání a projektu Neziskovka roku 

Působí v Nadaci rozvoje občanské společnosti od roku 2015. Nejdříve jako koordinátor PR a marketingu na projektu Pomozte dětem, potom jako koordinátor projektu Neziskovka roku. Od roku 2018 je manažerem projektu Neziskovka roku a od ledna 2019 také manažerem vzdělávání. Je spoluautorem podcastu Nahlídni, který se zabývá vzděláváním, rozvojem a  jak to chodí v nezisku. Od roku 2006 se aktivně pohyboval v médiích. Začínal jako kameraman, střihač, technik a asistent produkce v PR a produkční společnosti Genius media. Natáčel reportáže pro soukromé televize a internetová média, mj. pro Českou televizi. Podílel se na natáčení mnoha dokumentů a spotů pro neziskové organizace.  

Jan Paur

Je konzultant a procesní analytik ve firmě Dáváme, s.r.o. Aktivně se věnuje se digitalizaci a automatizaci procesů. Jeho cílem je ve firmách vytvořit prostor pro větší využití lidského potenciálu zaměstnanců a nechat rutinní administrativní činnosti na robotech.

 

Ať už se po přechodu na online topíte v moři kancelářských aplikací, nebo chcete nasednout na vlnu technologické transformace a zefektivnit práci v týmu pomocí automatizace procesů, firma Digiskills je vaším bezpečným přístavem. Za rok 2020 jsme díky vzdělávacímu portálu Digiskills.cz otevřeli cestu k osobní digitální revoluci více než 11 000 nově registrovaných uživatelů. V návaznosti na podrobný průzkum digitálních znalostí zaměstnanců připravujeme vzdělávání na míru pro malé podniky i nadnárodní společnosti. Domluvme si společně konzultaci a pusťte se do toho s námi i vy!

Kateřina Švidrnochová

Kateřina je konzultantka a lektorka pro oblast komunikačních strategií a digitální transformace. Pomáhá týmům komunikovat mezi sebou i navenek, využívat efektivně nové technologie a zjednodušovat si práci i život díky digi nástrojům. Aktivně působí v českém nezisku a školství, kde v roli metodičky a mentorky pomáhá vytvářet strategické dokumenty, vzdělávací akademie či spolupracuje s konkrétními týmy na jejich rozvoji v oblasti hybridní práce a digitalizace. Vede spolek NVC Brno, jehož cílem je kultivovat empatickou a efektivní komunikační kulturu v týmech. V Digiskills se zabývá tématy komunikace v online, cloudovými platformami a aplikacemi pro řízení projektů a prezentaci. Zaštiťuje oblast nezisku a školství a metodicky navrhuje kurzy na míru týmům, které vzdělávají či dělají dobro.

Hanka Púllová

Propojuje svět HR, technologií a neurovědy. Se svou vášní pro toto propojení vystupuje na významných konferencích (např. nedávno Hybridní práce – restart produktivity od společnosti Microsoft) Celý svůj profesní život věnuje oblasti HR a budování firem. Jako CEO společnosti Randstad, která se zaměřuje na recruitment a HR poradenství, tuto firmu během 3 let vybudovala z malé organizace s 50 zaměstnanci a obratem 0,5mld Kč na dvojku na trhu. Během 4 let zaměstnávala 250 lidí a dosáhla obratu téměř 2 mld Kč. V současnosti se Hanka věnuje rozvoji lidí a jejich digitálních dovedností lidí jako CEO společnosti Digiskills, nebo jejich kariérní tranzici, ve které využívá transformační efekty virtuální reality v Jobs 2030.

 

ČTK Protext

Protext je služba ČTK pro zveřejnění tiskových zpráv, fotek a videozáznamů. Firmám i jednotlivcům umožňuje rozšíření vlastní tiskové zprávy odběratelům agenturního servisu, tedy téměř všem médií v ČR, ale i zástupcům firem a státní správy. Nabízí i přímé přenosy z tiskových konferencí, prezentací nebo akcí s partnery.

 

Pavel Maška

oddělení strategie a obchodu ČTK

V ČTK pracuje v oddělení strategie a věnuji se rozvoji a propagaci Videostreamu a dalších služeb ČTK. Pořádá píárová okénka v ČTK s prohlídkou zázemí redakce a nahlédnutím do historie ČTK.

 

 

New Business Balance

Pomůžeme  vám najít cestu ke znovunalezení a naplnění vašeho poslání a dosáhnout úspěchu vaší organizace.
Monika Kavanová – New Business Balance | monika-kavanova.com

 

Monika Kavanová 

Je business mentorka, koučka, konzultantka a Managing Partner ve společnosti New Business Balance. Je členkou Správní rady AVPO Servisní, o.p.s.

V příspěvku si odpovíme na otázky: Jak se změnily způsoby práce za poslední rok? Co je hybridní práce? Jak řídit organizaci, kde pracují lidé z domu i z kanceláře?
A podělíme se o tipy a triky.

 

 

Virtual Lab 

Staráme se, aby  využití moderních technologií bylo pro klienty užitečné. Virtuální a rozšířená realita pomáhá napříč obory. Urychluje učení, zlevňuje procesy, šetří čas, překonává vzdálenosti, otevírá nové možnosti. Na konferenci představíme využití VR/AR v sociálních službách a ve školství. 

Virtual Lab – sídlí v Českých Budějovicích, VR/AR (Virtuální realita (VR), rozšířená realita (AR)) řešení využívají firmy, školy, nemocnice i úřady po celé republice. 

 

Ing. Mirka Čejková

20 let spolupracuje s klienty z oblasti byznysu, státní správy i politiky na tématech strategického rozvoje. Po dlouholeté podpoře start-upů se stala partnerem technologické firmy Virtual Lab s.r.o. ., která je průkopníkem VR/AR řešení v praxi českých průmyslových podniků, ve zdravotnictví , vzdělávání a sociální péči. Ve firmě se soustředí na vyhledávání nových příležitostí, VR tréninky a zavádění nových technologií do oblasti sociální péče a zdravotnictví.