Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Petr Kurečka

Petr Kurečka hledá pracovní uplatnění, nabízí své služby také neziskovým organizacím.
Rádi sdílíme motivační dopis a životopis (s jeho souhlasem).

Vážení,
dovoluji si touto cestou zaslat motivační dopis včetně strukturovaného životopisu. Celý život ve mne přetrvává zaujetí pro všechno, co souvisí s lidmi a kulturou.
Posledních 10 let jsem pracoval na pozici komerčního fotografa. Za sebou mám projekty pro renomované české značky jako Google ČEZ, Penta, ČSOB, Evropa2, Parlament a Senát ČR, české hudební nakladatelství (Supraphon, Universal Music), divadla (Městská divadla pražská) a další. Na své pozici jsem pracoval vždy projektovou formou, což znamená, že jsem byl zodpovědný za projekt od začátku do konce. Proto jsem se ve své profesi musel rozvíjet a přijímat i pracovní úkony z oblasti produkce, marketingu a vizuální tvorby jednotlivých kampaní. Zároveň se na každém projektu vytvořil menší tým lidí, který jsem musel řídit organizačně i časově. Nejen vizuální podoba, ale i komunikace s lidmi, zaměřená na PR a marketingové aktivity, je mou silnou stránkou.

V roce 2011 jsem založil úspěšnou kavárnu Můjšálekkávy, která již několik měsíců po zprovoznění vyhrála soutěž Kavárna roku. I přesto, že to bylo mimo můj obor podnikání, velmi rychle jsem se adaptoval do daného prostředí a dokázal z něj vytěžit maximum, což je jedna z výhod pro mého budoucího zaměstnavatele. Zkušenost s koronavirovou situací byla pro mne přínosem, jelikož jsem

si vyzkoušel řadu dalších povolání. V praxi jsem si ověřil, jak mohu činnosti, které jsem se naučil v mém předešlém povolání, využít i mimo svůj obor.
Od počátku mé tvorby jsem byl nápomocen celé řadě nadací a o.p.s., kterým mé projekty přinesly finanční prostředky (Nadace Archa Chantal, Linka Bezpečí, Charita Pardubice, Nadační fond 2P, atd.). Snažil jsem se vždy pomáhat lidem nejen svou tvorbou, ale i aktivním začleněním do problematiky sociální pomoci.
Pokud potřebujete člověka, který umí výborně naslouchat, vykazuje
zjevnou míru nadšení a dokáže se rychle zorientovat v nabízených
službách, pevně věřím, že mohu být vhodným kandidátem na vaší pozici.
S pozdravem

Petr Kurečka
pkurecka@gmail.com
+420 605 582 613

životopis ZDE