Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Digitální den

Info

Digitální den pro neziskovky je celodenní on-line konference Moderní technologie v nezisku a veletrh pro technologické firmy a neziskové organizace. Tato událost má přinést neziskovkám vhled do fascinujícího světa technologií, ukázat jim, jaké produkty a služby jsou pro ně k dispozici, inspirovat je k novým, neotřelým řešením, které posunou jejich nezastupitelnou práci o další úroveň výše.

KDY: 12. května 2022
KDE: na platformě AirMeet

Samotná akce bude mít dvě části:

  • dopolední konferenci Moderní technologie v nezisku, která je určena především neziskovým organizacím, a během níž se odehrají přednášky inspirativních hostů, a bude probíhat cca od 9 do 13 hodin.
  • a odpolední „veletržní“ a především networkingovou část, která bude probíhat od 14 do 17 hodin, také na platformě AirMeet, která má pro tento typ akce skvěle vyřešené prostředí virtuálních stánků a kulatých stolů. V jeho průběhu si také budete mít možnost vyzkoušet online speednetworking, který vám pomůže rozšířit vaši síť kontaktů.

Program:

9:00 Úvodní slovo– moderuje Václav Sochor

9:15  Myslete digitálněFilip Dřímalka

9:35  IT základy pro každou neziskovkuRadka Bystřická, Jana Olejníková – TechSoup

9:55  Možnosti cloudu pro neziskovkySilvestr Vandrovec Špaček, TechSoup

10:15  Výhody ukládání dat ve vzdálených úložištíchPetr Štěpánek

10:35 Přestávka

10:40 E-commerce jako další zdroj příjmu i pro neziskový sektor- Radek Hudák

10:55 Aplikace a automatizaceHonza Dolejš, Digiskills

11:15 Rozhovor s partnerem: Simona Munzarová (Česká Spořitelna), Antonín Nekvinda (Sdružení Neratov)
Rozhovor vedený moderátorem s partnerem konference na téma novinky z České Spořitelny, sdílení zkušeností s Totemem v Neratově (platby kartou do sbírky).

11:30 Produktivita v rámci Apple ekosystému – Petr Mára

11:50 Digitalizace HR agendy- Václav Martin (Sloneek)

12:10 Jak motivovat lidi k digi vzděláváníKateřina Švidrnochová, Digiskills

12:25 ZávěrVáclav Sochor

13:00 Přestávka

14:00 Zahájení odpolední části – Radka Bystřická, Sdružení VIA
Představení programu – stánky, kulaté stoly a speednetworking.

14:15  Digitální seznamka
Pojďte se bleskově seznámit s účastníky. Tenhle speed-networking je velká zábava a jedinečná šance potkat nové tváře z nezisku i byznysu.

14:30  Stánky a kulaté stoly
Neváhejte navštívit stánky našich jednotlivých vystavovatelů! Průběžně doplňujeme IT partnery, kteří neziskovkám poskytují své služby a produkty. U kulatých stolů si budeme moci diskutovat zajímavá témata, která hýbou neziskovým světem a jsou neodbytně spjata s IT. Jejich témata vám budeme průběžně doplňovat.

16:00  Digitální seznamka vol. 2
Pojďte se bleskově seznámit s účastníky. Tenhle speed-networking je velká zábava a jedinečná šance potkat nové tváře z nezisku i byznysu.

Akci pořádají:

Asociace veřejně prospěšných organizací ČR, NROS a Sdružení VIA

Partneři akce:    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekt je realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky. Výstupy projektu nereprezentují názory Úřadu vlády České republiky a Úřad vlády České republiky neodpovídá za použití informací, jež jsou obsahem těchto výstupů.

Info
Date: 12 května, 2022
Duration: 1 Day