Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Program na podporu transparentnosti a profesionalizace neziskových organizací II.

Asociace veřejně prospěšných organizací ČR (AVPO ČR) za finanční podpory Nadace J&T připravila druhé kolo programu, v rámci něhož bude podpořeno 10 neziskových organizací, které mají motivaci a zájem se zařadit mezi držitele značky Prověřená veřejně prospěšná organizace (značky spolehlivosti) a rozvíjet tak svoji transparentnost, profesionalitu a důvěryhodnost vůči soukromým dárcům. V průběhu léta 2023 byl program rozšířen o podporu dalších 3 organizací. Celkem bylo podpořeno 13 organizací.


Cíl podpory

Cílem podpory je usnadnit neziskovým organizacím počáteční přístup ke značce spolehlivosti a pomoci jim tak s jejich rozvojem, naplňováním zásad transparentnosti a získáním nových podporovatelů.


Způsob podpory

Vybraným žadatelům, kteří splní vstupní kritéria hodnocení spolehlivosti, přispěje Nadace J&T částkou 12 000 Kč na vstupní hodnocení. Celková cena tohoto hodnocení je 18 000 Kč, předpokládá se tedy spoluúčast žadatele ve výši 6 000 Kč.

Realizace: 1.9.2022 – 31.12.2023

Registrace: ZDE

Znění celé výzvy: ZDE

Podpořeno: