Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Paperless neziskovka

Slyšíte občas větu „Proč to máme měnit když to funguje a dělali jsme to tak vždycky? Napadne vás to někdy také? Co když ale jiné řešení ušetří hodiny času a ještě k tomu má nulovou chybovost? Povíme si jak vést účetnictví a daňovou agendu bez jediného papíru a co vše lze dnes v účetnictví zautomatizovat. Od automatizovaných propojení na banky přes online účetní šanony po využití umělé inteligence pro účtování.

 

Miroslava Nebuželská

auditor, účetní expert, ACCA, CISA, ředitel, jednatel,
22 HLAV

Mirka Nebuželská je auditorkou, poradkyní a školitelkou se zaměřením ekonomiku, účetnictví a daně neziskových organizací, na ekonomické a finanční řízení firem a organizací, na uvádění nových procesů a IT systémů do praxe. Je členem týmu 22HLAV, organizace se sebeřízenýmy týmy, jejímž posláním je umožňovat lidem a organizacím rozhodovat se s klidnou myslí. Mezi hodnoty 22HLAV, kterými každý člen žije, patří odpovědnost, zájem, rozvoj, odvaha, ale také respekt, radost a lidskost. Mirka má sklony k riziku a nerada dělá něco zbytečně. Její nejbližší rodina čítá jednoho muže, dvě kočky a čtyři děti.