Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Lubomír Karas

Lubomír v současnosti působí jako senior konzultant ve společnosti ALVAO, kde zúročuje své dlouholeté zkušenosti z pozice vedoucího IT oddělení, jak v české, tak nadnárodní společnosti. Intenzivně se věnuje oblasti implementaci ITMS, respektive Service Desk (řízení požadavků) a Asset Management (správy majetku). A právě technickou evidenci IT majetku a nastavování procesů pro vyřizování požadavků Lubomír považuje za základní předpoklad pro efektivní činnost IT i jiných podpůrných útvarů v organizaci.

Lubomír nás provede tématem: Jak si udržet pořádek ve vašem digitálním světě?

Máte pořádek v IT majetku vaší firmy? Víte, co kde máte a s jakými licencemi? Pokud ne, pak je přednáška Lubomíra Karase určena právě vám. Osvětlí vám, proč je technická evidence IT majetku klíčová a proč se nestačí spoléhat jen na účetnictví. Dozvíte se také, na co se zaměřit při výběru správného nástroje pro evidenci, nebo jak ho začlenit do vaší infrastruktury. Prezentaci zakončí praktická ukázka efektivního řešení pro správu IT aktiv.